Werkwijze

Samenwerking

Vrouwzeker vindt het belangrijk om samen te werken om het aanbod zo compleet mogelijk te maken. Waar nodig heeft Vrouwzeker korte lijnen met andere professionals die gespecialiseerd zijn in: traumacoaching, EMDR, weerbaarheid- en zelfverdedigingstraining en hulp rondom lichamelijke en/of complexe seksuologische klachten.

“Als ik aan Sarah denk komen de volgende woorden bij mij naar boven: vertrouwen, veilig, empathie, begripvol en niet te vergeten humor”
(voormalig cliënt)

Hulp voor vrouwen

AANMELDING

Vrouwen die zich willen aanmelden of hierover twijfelen kunnen contact opnemen via het contactformulier. Ook is het mogelijk om te bellen of te e-mailen. Telefonisch worden er alvast een aantal vragen gesteld over de reden van aanmelding. Op deze manier wordt een eerste inschatting gemaakt of gesprekken bij Vrouwzeker goed zouden kunnen aansluiten. Dit telefoongesprek is vrijblijvend.

INTAKE

Na het telefonisch overleg vindt een intakegesprek plaats. We maken over en weer kennis, bespreken zorgvuldig de situatie en de mogelijkheden tot hulp.

PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT

Door middel van gesprekken werken we samen aan de doelen. De gesprekken kunnen, daar waar dit gewenst is, gecombineerd worden met wandel- of hardloopsessies. Hoeveel gesprekken er nodig zijn is afhankelijk de wens hierin en de situatie. Door regelmatig stil te staan bij de voortgang, stemmen we af wat er nog nodig is.

Advies en training voor professionals

AANMELDING

Mocht je geïnteresseerd zijn in advies, een Quickscan en/of een training neem dan gerust CONTACT op. Aan de hand van je vragen en wensen kunnen we een eerste inschatting maken wat Vrouwzeker voor je kan betekenen.

© 2018 Vrouwzeker.nl