Blog

Groep seksueel misbruik

Het voelt als onderdeel van mijn missie om meer openheid te creëren rondom het thema seksueel misbruik. Ik heb bij veel vrouwen gezien wat voor enorme impact het heeft in hun leven en ook voor mensen die dicht om hen heen staan. Ook weet ik dat er absoluut stappen in herstel mogelijk zijn. Ik heb ontdekt dat er in de provincie Groningen geen laagdrempelige groep is voor vrouwen die met seksueel misbruik te maken hebben gehad. Wel behandelgroepen, maar niet een groep die iets laagdrempeliger is. Waarin je gesterkt wordt, steviger leert staan, lotgenoten ontmoet en nog veel meer. Graag zet ik mijn hart, werkervaring, kennis vanuit de opleiding seksuologie en de training die ik heb gevolgd specifiek voor deze groep, in om samen met jou onderweg te gaan en een mooi programma neer te zetten.

Heb jij ook seksueel misbruik meegemaakt en zou je interesse hebben in deze groep, laat het dan gerust weten en mail naar info@vrouwzeker.nl Niets staat nog vast, omdat ik ook graag van jou hoor waar je behoefte ligt. Inmiddels zijn er al twee vrouwen die hebben aangegeven mogelijk interesse te hebben. In totaal zal er ruimte voor 6 vrouwen zijn.

Mocht je in de hulpverlening werken dan zou ik het enorm waarderen als je deze groep onder de aandacht brengt.

Comments (0)

Post a Comment

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan', om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op 'Accepteren' in de balk onderaan de pagina, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten