Coaching

WIL JIJ:

– Zeker in het leven staan?

– Om kunnen gaan met tegenslagen?

– Vrijheid voelen te zijn wie je echt bent?

– Flexibel, daadkrachtig en ontspannen leven?

 

Misschien is het volgende herkenbaar voor jou? Je zit niet lekker in je vel, je hebt last van negatieve gedachten, je bent te kritisch naar jezelf, je bent onzeker over jezelf en/of je functioneren thuis of op het werk, je bent veel bezig met de mening van anderen, je hebt moeite te bedenken van je vindt of dit te uitten, je hebt moeite om keuzes te maken en/of je hebt het idee dat je niet leuk, goed, slim of mooi genoeg bent.

Zeker leven heeft twee betekenissen. ZEKER leven en zeker LEVEN. Vrouwzeker gaat ervoor dat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat én moedigt jou aan om jouw leven te leven! Zeker leven betekent niet dat je altijd vol zelfvertrouwen bent. Het gaat erom het leven te durven leven dichtbij jezelf en anderen, mét alle rauwe randjes. Het gaat om het vinden van balans in het omgaan met tegenslagen, onderzekerheid en verdriet, maar ook om vanuit vrijheid, ontspannendheid en daadkracht te leven!

De Zeker leven methode gebruik ik in al mijn trainingen en coachssessies. Deze methode heb ik ontwikkeld door alle werkzame aspecten van mijn werk- en levenservaring samen te voegen, gecombineerd met effectief gebleken methoden binnen de hulpverlening. Kom gerust een keer vrijblijvend kennismaken en voel je vrij om contact op te nemen als vragen hebt. Hieronder vind je alle mogelijkheden die ik jou kan bieden. 

GRATIS CHALLENGE

Om zeker in het leven te staan is een optimistische mindset ontzettend handig. Jouw mindset is afhankelijk van de overtuigingen die je over jezelf hebt. Veel vrouwen kijken erg kritische overtuigingen over zichzelf ontwikkelt. Wil jij jezelf vier weken lang uitdagen? Geef je dan op voor deze challenge. Je ontvangt vier weken lang een video van mij en een weekchallenge. JA, IK MELD ME AAN!

1-op-1 coaching

Je kunt een ontwikkeltraject samen met mij aangaan door elkaar te ontmoeten. Online kan dit ook als dit goed bij jou aansluit. Samen bekijken we waar je naar toe wilt groeien en door middel van gesprekken en oefeningen gaan we aan de slag! Ik heb de Zeker leven methodiek ontwikkeld. In deze methodiek komen alle werkzame aspecten van mijn werkervaring, persoonlijk ervaring en effectief gebleken hulpverleningsmethoden samen. Dé basis is het werken aan een goede zeflwaardering en zelfbeeld. Daarna gaan we aan de slag met een aantal vaardigheden, zoals: visievorming, keuzes maken, communiceren (ook in conflicten), grenzen aangeven etc. JA, IK MELD ME AAN!

TRAINING - ZEKER LEVEN!

Tijdens deze training gaan we voor meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Je doet niet alleen nieuwe kennis op, maar je gaat ook aan de slag door middel van leuke en effectieve opdrachten en oefeningen. Het voordeel van een groep is dat je herkenning bij elkaar vindt en je leerproces nog sneller gaat omdat je kan oefenen met anderen. De volgende thema’s komen aan bod: creëren van een stevig en flexibel persoonlijk fundament, optimistische mindset, doorbreken van blokkades, dichtbij jezelf leren leven, focus op jouw mogelijkheden, communicatie in verbinding met jezelf en de ander. De training bestaat uit twee dagdelen, zaterdag van 13.00 – 17.00 uur, Groningen. Kosten €165,-. (TIP: onderzoek of je werkgever deze training kan vergoeden) Max. 6 deelnemers. Bekijk in de AGENDA wanneer de eerstvolgende training start.

TRAINING - ZEKER LEVEN NA SEKSUEEL MISBRUIK

Deze groep is speciaal bedoelt voor vrouwen die seksueel misbruik hebben meegemaakt en sterker in hun schoenen willen staan. Je wilt voorbij aan alle belemmeringen, je eigen pad bewandelen, leven zoals je bestemd bent te zijn. We komen zes keer bij elkaar om diverse thema’s te bespreken. Je vindt herkenning bij lotgenoten, je doet nieuwe kennis op en gaat aan de slag met krachtgerichte oefeningen. Deze groep is geen verwerkingsgroep maar een versterkingsgroep. Het contact met lotgenoten wordt gecombineerd met training gericht op meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en persoonlijk leiderschap. THEMA’S: herkenning, ontschuldiging, overlevingsstrategieën, vergroten gevoel van veiligheid en draagkracht, fundament van zelfwaardering en zelfbeeld, omgaan met anderen, wensen en grenzen, liefde, intimiteit en de toekomst. De groep vindt 1x per twee weken plaats op de woensdag van 9.30 tot 11.30. Kan je alleen op de avond, neem dan even contact op. Locatie: Gorechtkade 2, Groningen. Max. 6 deelnemers. Kosten: €25,- per bijeenkomst, excl. individueel startgesprek. Totaalkosten zijn €225,- (btw vrij),- JA, IK MELD ME AAN!

Vrouw&Events

Vanuit Vrouw&Events organiseer ik kleinschalige events voor vrouwen. Met maximaal zestig vrouwen kom je een middag samen. Even loskomen van thuis en werk, om weer vol nieuwe inzichten en inspiratie naar huis te gaann. Elk event heeft een eigen uniek thema en een inhoudelijk sterk programma. Professionele sprekers en workshopleiders prikkelen, zetten aan tot nadenken en het nemen van actie. MEER INFORMATIE

‘Sarah heeft voor mij de woorden ‘coach’ en ‘therapeut’ een hele andere dimensie gegeven! Sarah is voor mij een waardevolle coach en echt sterk in het ontwikkelen van liefde voor jezelf. Ze staat op een gelijkwaardige én professionele manier naast je. Ze werkt vanuit haar hart en deelt ook veel van haar kennis. Sarah gaf me de tijd die ik nodig had, durfde kritische vragen op een liefdevolle manier te stellen en keek naar wie ik écht was.’

Cliënt Vrouwzeker

Welkom!

100% van de vrouwen die bij mij zijn gekomen hebben positieve stappen gemaakt waardoor zij met meer zelfvertrouwen leven! Vertrouw erop dat er dus ZEKER mogelijkheden zijn om te kunnen groeien, want zoals Haringsma (2019) zegt: ‘Je kunt veel meer leren dan dat je denk!’ Voel je daarom welkom bij mij en dan gaan we samen aan de slag.

Je staat op het punt te investeren in jezelf. Deze investering zal zich zeker terugbetalen in een ZEKER leven waarin je zelfvertrouwen, vrijheid, ontspannenheid en doortastendheid ervaart. Ik vind het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van mijn aanbod. Mocht je het financieel niet breed hebben dan kijk ik altijd mee naar mogelijkheden! Hier vind je meer informatie over AANBIEDINGEN EN VERGOEDINGEN.

DSCF5988

Wil jij gratis het maandelijkse Vrouwzeker Magazine ontvangen?

Lees verhalen van vrouwen, blogs en de laatste nieuwtjes.

© 2018 Vrouwzeker.nl