Advies voor organisaties

Vanuit de opgebouwde kennis en expertise adviseert en ontwikkelt Vrouwzeker graag. Dit kan door middel van een Quickscan, consult, ontwikkelen van workshops of inhuurmogelijkheden voor de ondersteuning van vrouwen.

QuickScan

Een QuickScan kunt u als organisatie afnemen wanneer u op één of meerdere onderwerpen wil weten waar sterke punten en verbeterpunten liggen. Onderwerpen waar u aan kunt denken zijn: hulp aan kwetsbare vrouwen/meiden, seksualiteit, zelfvertrouwen en zelfwaardering. In een relatief kort tijdsbestek vindt deze QuickScan plaats door middel van het inzien van documentatie, gesprekken met een aantal collega’s en een korte vragenlijst. De uitkomsten en de aanbevelingen krijgt u in een rapport. Hulp bij de implementatie van de aanbevelingen is ook mogelijk.

Consult

U kunt een consult aanvragen wanneer u Vrouwzeker wilt laten meedenken over (complexe) casuïstiek. Soms kan het verfrissend zijn dat iemand van buiten de organisatie meedenkt en dat we samen tot nieuwe ideeën komen.

Ontwikkeling

Wilt u binnen uw organisatie workshops of trainingen op maat aanbieden aan cliënten (individueel of in een groep) dan kan Vrouwzeker deze voor u ontwikkelen. De workshops of trainingen worden specifiek voor uw organisatie ontwikkeld en zijn bruikbaar voor zowel de professional als de cliënt.

CONTACT

© 2018 Vrouwzeker.nl